tag:blogger.com,1999:blog-2918939294598996566.post373348193571964956..comments2023-06-24T13:42:33.731+02:00Comments on Karl Kristian ufiltrert: Bagatelle, Fauna og Maaemo, Det Nye Nordiske kjøkkenKarl Kristianhttp://www.blogger.com/profile/03981677470506876687noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2918939294598996566.post-88283346793656178342013-06-26T18:44:37.554+02:002013-06-26T18:44:37.554+02:00Du har helt rett Oddvar. Jeg forsøkte faktisk fler...Du har helt rett Oddvar. Jeg forsøkte faktisk flere ganger å få bord på Setra i den tiden jeg reiste mye til Stavanger, uten hell.Karl Kristianhttps://www.blogger.com/profile/03981677470506876687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2918939294598996566.post-8814547351728774162013-06-24T18:19:49.918+02:002013-06-24T18:19:49.918+02:00Jeg hadde oversett dette innlegget, men en liten k...Jeg hadde oversett dette innlegget, men en liten kommentar kommer forhåpentligvis bedre sent enn aldri. Du skriver at Maaemo var den første norske restautranten som fulgte manifestet for det nye nordiske kjøkkenet. Da glemmer du i alle fall stavangerrestauranten Setra, sågar med undertittelen Nordisk bymat. Etter ti år med fransk mat og navnet Cafe de France konverte Steinar Rinaldo til nordisk kjøkken, noe man kan lese mer om her: http://www.dn.no/d2/d2mat/article1499981.ece<br />Dessverre var ikke konseptet tilstrekkelig liv laga økonomisk sett (litt forut for sin tid, kanskje), så etter noen år valgte han å hoppe av restaurantdriften. Nåværende eiere driver "nye" Cafe de France i en mer franskinspirert stil. <br /><br />OddvarUnknownhttps://www.blogger.com/profile/05931367867142908070noreply@blogger.com