tirsdag 10. juni 2014

Fiskepakker på grillen

Dagobert fiskepakker på grillen. Idag er det kveite som skal bære smaken. Nederst tynne skiver søtpotet, skivet sjalottløk, kveite (renskåret bit fra skive), vårløk, skivet gulrot, Rørossmør, kruspersille og estragon. Ved sidene skivet hvitløk, syrligsalte kapers og brekkbønner. Olivenolje og hvitvin blir etterhvert til god kraft sammen med resten.

Jeg pakker i dobbelt kraftig alufolie, lukker tett, og legger dem på grillen med indirekte varme. En liten tur over kullene de første 30 sekundene for å få fart på systemet er greit.

Ferdig en liten stund etter at det lukter nydelig.


Fiskepakker har flere fordeler. Alt gir smak til kraften. Sunn tilbredelsesmåte. Pakkene er alt i ett, de lages ferdig på forhånd og legges på grillen da den er varm. Minimalt å passe på og mye tid til kona, gjestene eller bare den nydelige vinen i glasset.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar