tirsdag 26. april 2011

Påskemat, mest fra kullgrillen.

Sikori klar for grillen...


... sammen med ørret, havabbor og urter.


Idsøe kalvepølse med rotmos.


Indrefilet av okse klar for grillen....


... med tilbehør potet, sopp og løk,


og nesten ferdig grillet.


Indrefilet av svin med poteter og nykål.


Stangekylling med poteter klar for grillen.....

... og ferdig grillet.....


.... og med løk, tomat og olivensalat.


Retro forrett rekecoctail.


Grillbakt laks med hvitløk og sitron, og asparges.....


... og med potetsalat med vinaigrette.


Parmaskinke og asparges.


Lammestek med poteter og grønne bønner.


Rester av lammestek med lime og urter.......


.... og lun salat av potet, løk og blomkål.


Bratwürst og chilipølser med portobellosopp.


Flintsteik, poteter, sopp og løk klar for grillen.


2 kommentarer:

  1. Flotte bilder! Og mye bra mat ser det ut til! Hvor får du tak i pølsene fra idsøe i Oslo?

    SvarSlett
  2. Hei Henning !

    Det er Fiskeriet i Sandvika jeg kjøper dem fra, men mener jeg har sett dem hos Gutta på Haugen på Sankthanshaugen også.

    Denne kommer i en kveil, og de kaller den gladmatpølse. Hovedkjøtt skal være kalv. Den er så perfekt at jeg ikke krydrer i det hele, bare enkel steking på middels varme.

    SvarSlett