Jeg kokte kyllingkraft på en Holtekylling forrige uke. Kyllingsuppe er nydelig og rask mat.
Litt av kjøttet jeg plukket av skroget etter kokingen gjør suppen mektig nok til en liten middag.
Det brunes i panne med urter og ønskede krydder. Chili er nydelig her. Selleripersille fra hagen passer også bra.
En porsjon kraft varmes og jeg har i litt finsnittet gulrot og sellerirot, og litt løk. Når grønnsakene fortsatt har igjen litt sprøhet er det ferdig og det brunede kjøttet og urtene legges forsiktig i.
Hørte jeg fastfood til et barn som kommer hjem fra skolen og trenger litt fór raskt, i påvente av senere middag. Dette tok ca 10 minutter, litt mer om kraften og kjøttet er frossent. Da får du tid til noen ord med dem også :)
Dette så himmelsk godt ut. Vil nok falle i smak hos oss også.
SvarSlettHyggelig :)
SvarSlett