søndag 3. mars 2013

Cote du beuf, grilling, årets første på terrassen

Når fugleneket fortsatt er med og sisikene spiser frø, da er det tidlig for grilling. En morgentur til Maschmanns Matmarked på Skøyen resulterte i cote du beuf. Nydelig kjøtt, perfekt for rask grilling. Jeg gir bengen i årstidene og dato. Solen har stekt på terrassen i hele dag. Noen store sjalottløk ble lagt på grillen under lokk i god tid før kjøttet skulle på. Søt løk er perfekt til grillet kjøtt. Min svigermor var fransk og lærte meg at det perfekte til stekt kjøtt er grønn salat. Vinen var "over the top". Fortsatt OK, men ikke hva jeg forventet. Den variable årgangen -96 ledet til for spinkel frukt. Resten av vinen var bra, men det holder ikke. Har en -02 av samme, den bør ha masse frukt. Får ta den snart og se om det stemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg inn en kommentar