Hvert år tar vi en middag på Credo hvis studentene kommer tørrskodd videre til neste skoleår på NTNU. M-I går marintek og Hermann bygg. Ett år igjen på den ene og to på den andre. Har lenge lurt på hva M-I gjør i september 2012 når Hermann er klar for siste året. Kommer hun til Trondheim for å være med på den siste studentmiddagen?
Mange har spekulert i om Credo har vært på vei ned. Når sant skal sies har de kanskje det, men i år reiste de seg med stor stil. Nydelig og vakker mat. Utmerket service. Kveldens meny var som følger.
Tunfisken forsvant i magene før jeg rakk å si foto. Resten av rettene kommer her.
Ristet kveite passet nydelig til Mosbachers kabinett trocken.
Røye med beurre blanc er nydelig til Mersault Les Grands Charrons fra Michelot.
Lammet fra Vingelen kom som inspirert av Kari på Cru i Oslo, filet, lår og pølse. Nydelig, og Chateau Belregard-Figeac satt som den skulle til.
Jeg er ikke glad i skum, selv om det gir nydelig smaksopplevelse. Her blåmuggskum, fiken og Forme d'Ambert, servert med Grans Fassian sin -02 spätlese. Akkurat perfek søt og frisk. Rugbrødet var dekorativt og godt til.
Desserten er sjokoladeganache med syltede plommer. Søt hvit fra Italia er ikke vanlig kost på norske restauranter. Koffele fra Soave leverer varene og er meget bra til desserten.
Var vi fornøyd ? Ja så absolutt. Anbefales alle mat og vinmonser ! Som vanlig kom vel regningen på rundt 4.500,- for tre personer med vinmeny.
Har du noe notat på Belregard-Figeac 05? Husker denne fikk ca 90p hos Merete. Kjøpte et par på måfå. Gard
SvarSlettDessverre Gard, ingen notater tatt.
SvarSlett