søndag 12. desember 2010

Restaurant La Fornace, San Vittorio Olona, Milano, kveld 1

Onsdag og torsdag sist uke bodde jeg på Poli Hotell i San Vittorio Olona uten for Milano. I hotellet ligger en restaurant som har lang tradisjon, først som eget sted og de siste 5 årene i dette hotellet. 

Dette er onsdag kveld middag.

Bellavista 2004 Pas Opere ble drukket til samtlige retter.


Lekkert utvalg av brød og grissini.



Først en apetittvekker, bruschetta og granateple.


Andelever med ristet loff, vingele, syltet søt løk og syltet eple. Løken best til  andeleveren.


Sort tagliolini med hummer, frisk tomat og dill. Hummerkraft trukket inn i pastaen. Vanvittig smaksbombe.


"Tuna vertical" var navnet på retten. Vakkert tilbredt og utrolige smaker.


Først lå finhakket rå tunfisk med blåbær, bjørnebær og bringebær, med litt pistasj kjerner på toppen. Nammenam !


Perfekt stekt tunfisk på saus av tunfisk, gulrot og aubergine. Herlig !


Stekte tunfiskskiver mellom butterdeigflak. Granateple. Yummie !


Tuna Vertical ble servert på et stort glassfat. Virkelig lekkert !


Tredelt dessert. Tiramisu foran, Bonet Piemontese (en slags sjokoladepudding) til venstre, og Panna cotta al caffe til høyre. Alle like gode !


Petit fours i form av små julekaker og tilhørende sjokalade dipp. Til en espresso ble det nydelig.


Restauranten anbefales om du er i nærheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar