Dagens Barbera, se smaksnotat i eget innlegg.
Dagens appetittvekker, nå med gravet laks. Vakker reddik.
Blandet salume, bresaola i parmesankurv, mortadella, skinke og pølser. I tillegg en skål med kraftig ansjos.
Den eneste skuffelsen på La Fornace. Ravioli med gåselever og en ubestemmelig fruktig saus. Forferdelig struktur og smaksblanding, samt ulekkert visuelt. Kokken kom ut og ba om unnskyldning etter å ha fått den i retur.
Nydelig perlehøne rullade med grønnsaker. Sort trøffel med god aroma. Både visuelt og smaksmessig en vinner.
1990 Grappa riserva del Comte Ludivico de Spessa.
I 25 år har jeg reist til Italia på jobb og må ha forsøkt over 100 grappa. Alle har vært varierende grad av PY for min gane. Nå har jeg funnet en jeg liker. Meget kraftig, men med lite av den ettersmaken jeg ikke klarer. Laget på bordeaux-blanding (cabernet sauvignon, merlot og cabernet franc) og lagret på fat fra ponot bianco produksjon.
Dagen petit fours med noen nye varianter, bl.a. en nydelig lengst bort med fikenkompott på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar