Litt av hvert til middag

Vi tar gjerne en middag bestående av litt av hvert. Noe varmt, noe kaldt. Etter en rundtur til Tjøme for å sjekke regnvannsnivået i båten, og en trilletur med moder'n i Horten, dro vi innom Maschmanns matmarked på Skøyen.
Hvite asparges med hollandaise saus, parmaskinke og Noir de Bigorre (en fransk utgave alá spansk bellota skinke) med moden cuantaloupe melon, fransk salami med pepperkorn, hvit fersken, fersk pesto, grissini, moreller, og ikke minst passe moden Tomme de Savoie ost. Vinfølge er Il Mimo rosévin og Tio Pepe fino sherry. Den siste er strålende til alle retter. Fino sherry er undervurdert eller ukjent, men en nydelig og allsidig vin. Til 80,- per flaske på 1 liter på taxfree, er dette fullstendig gi bort pris.
Rustikk mat er snadder !

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kaningryte med fløtesaus

Kje, nydelig geitekjøtt !

Kanapeer og Champagne !