Hans van Galen fornekter seg ikke. Et rask besøk i Hengelo førte med seg noen nye retter.
Først ut er kamskjell med bacon. Kamskjell både stekt og rå. Nydelige smaker, perfekt balanse både i smak og struktur.
Hovedretten er fisk og skalldyr med risotto og hummersaus. Himmelsk! Fullt på høyde med de beste i Oslo. To hvitfisk, kamskjell og hummer. Alle elementene er så perfekt tilberedt og lever perfekt sammen. Til og med riktig "tygg" i risottoen.
Desserten ble soufflé på rabarbra, luftig og smaksrik. Perfekt til en -10 riesling auslese fra Rheinhessen. Til forretten var det -11 riesling trocken fra Schäfer-Fröhlich, og til hovedretten Taiitinger rosé champagne. Et vidunderlig måltid på hotellterrassen under eiketrærne i rundt 30 grader varme. Jeg kommer igjen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar