Etter et døgn i presse i kjølige omgivelser er resultatet klart.
Den til venstre er det sydde rulleskinnet fylt med bogkjøtt, finhakket løk og krydderier. Til høyre er rulleskinnet som var til overs. Gnidd inn med krydderier, strødd med finhakket løk, litt bogkjøtt, og så rullet og surret med hyssing.
Åååhhh så godt det er.
Hei! Jeg digger denne bloggen din, er veldig interessert i mat og vin (sørlig naturvin). Kaningryten skal prøves i desember! Jeg bor tilfeldigvis et steinkast unna Sandsvær ;) Men hva slags krydder bruker du i denne rullen?
SvarSlettHei,
SvarSlettHyggelig at det kan inspirere. Jeg bruker salt, sukker, pepper, ingefær og løk. 1,5 ss salt og 1 ss hakket løk i forhold til 1ys hver av de andre.
Det er ofte greit å bruke litt gelantinpulver drysset i bogkjøttet
Skulle være ts hver av de andre.
SvarSlett