Det ble laget og spist mye godt i 2010. Det inspirerer til nye retter i 2011.
 |
| Grytekokt breiflabb med grønnsaker |
 |
| Fransk landpate med conichons og tyttebærsirup |
 |
| Grillburger med salat |
 |
| Grillet andebryst, poteter og løk |
 |
| Grillet lår av Holtekylling med kokt nykål |
 |
| Grillet makrell med salat |
 |
| Grytestekt lår av Holtekylling med grønnsaker og urter |
 |
| Grønne asparges med parmesan, olivenolje, salt og pepper |
 |
| Helgrillet entrecote med båtpoteter og salat |
 |
| Kokt nykål med smør, salt og pepper |
 |
| Holtekylling med poteter grillet i kulegrill |
 |
| Kyllingsuppe av Holtekylling med portobellosopp og grønnsaker |
 |
| Kanapeer med røkelaks, hummer med rogn og reker |
 |
| Lammebog for ovnsbaking |
 |
| Grillet lammecarre |
 |
| Gruesteking av lammeribber fra villsau |
 |
| Gruesteking av lammestek |
 |
| Langtidskokt oksehale med grønnsaker |
 |
| Pølsesalat med røkt Grøstad bratwurst, rå løk, tomat, basilikum og olivenolje. |
 |
| Ytrefilet av reinsdyr med sopp og potet |
 |
| Rognkjekskaviar, Rørosrømme, avocado og sjalottløk |
 |
| Pai av traktkantarell og spinat med "bruschettablanding" |
Flotte bilder og mye god inspirasjon! Må være flott å lage mat i den grua der? På gamlemåten.
SvarSlett