Det ble laget og spist mye godt i 2010. Det inspirerer til nye retter i 2011.
 |
Grytekokt breiflabb med grønnsaker |
 |
Fransk landpate med conichons og tyttebærsirup |
 |
Grillburger med salat |
 |
Grillet andebryst, poteter og løk |
 |
Grillet lår av Holtekylling med kokt nykål |
 |
Grillet makrell med salat |
 |
Grytestekt lår av Holtekylling med grønnsaker og urter |
 |
Grønne asparges med parmesan, olivenolje, salt og pepper |
 |
Helgrillet entrecote med båtpoteter og salat |
 |
Kokt nykål med smør, salt og pepper |
 |
Holtekylling med poteter grillet i kulegrill |
 |
Kyllingsuppe av Holtekylling med portobellosopp og grønnsaker |
 |
Kanapeer med røkelaks, hummer med rogn og reker |
 |
Lammebog for ovnsbaking |
 |
Grillet lammecarre |
 |
Gruesteking av lammeribber fra villsau |
 |
Gruesteking av lammestek |
 |
Langtidskokt oksehale med grønnsaker |
 |
Pølsesalat med røkt Grøstad bratwurst, rå løk, tomat, basilikum og olivenolje. |
 |
Ytrefilet av reinsdyr med sopp og potet |
 |
Rognkjekskaviar, Rørosrømme, avocado og sjalottløk |
 |
Pai av traktkantarell og spinat med "bruschettablanding" |
Flotte bilder og mye god inspirasjon! Må være flott å lage mat i den grua der? På gamlemåten.
SvarSlett