Det ble laget og spist mye godt i 2010. Det inspirerer til nye retter i 2011.
|
Grytekokt breiflabb med grønnsaker |
|
Fransk landpate med conichons og tyttebærsirup |
|
Grillburger med salat |
|
Grillet andebryst, poteter og løk |
|
Grillet lår av Holtekylling med kokt nykål |
|
Grillet makrell med salat |
|
Grytestekt lår av Holtekylling med grønnsaker og urter |
|
Grønne asparges med parmesan, olivenolje, salt og pepper |
|
Helgrillet entrecote med båtpoteter og salat |
|
Kokt nykål med smør, salt og pepper |
|
Holtekylling med poteter grillet i kulegrill |
|
Kyllingsuppe av Holtekylling med portobellosopp og grønnsaker |
|
Kanapeer med røkelaks, hummer med rogn og reker |
|
Lammebog for ovnsbaking |
|
Grillet lammecarre |
|
Gruesteking av lammeribber fra villsau |
|
Gruesteking av lammestek |
|
Langtidskokt oksehale med grønnsaker |
|
Pølsesalat med røkt Grøstad bratwurst, rå løk, tomat, basilikum og olivenolje. |
|
Ytrefilet av reinsdyr med sopp og potet |
|
Rognkjekskaviar, Rørosrømme, avocado og sjalottløk |
|
Pai av traktkantarell og spinat med "bruschettablanding" |
Flotte bilder og mye god inspirasjon! Må være flott å lage mat i den grua der? På gamlemåten.
SvarSlett