mandag 10. januar 2011

2010 kavalkade hjemmelaget mat

Det ble laget og spist mye godt i 2010. Det inspirerer til nye retter i 2011.

Grytekokt breiflabb med grønnsaker




Fransk landpate med conichons og tyttebærsirup



Grillburger med salat



Grillet andebryst, poteter og løk



Grillet lår av Holtekylling med kokt nykål



Grillet makrell med salat



Grytestekt lår av Holtekylling med grønnsaker og urter



Grønne asparges med parmesan, olivenolje, salt og pepper



Helgrillet entrecote med båtpoteter og salat



Kokt nykål med smør, salt og pepper



Holtekylling med poteter grillet i kulegrill


Kyllingsuppe av Holtekylling med portobellosopp og grønnsaker



Kanapeer med røkelaks, hummer med rogn og reker



Lammebog for ovnsbaking



Grillet lammecarre



Gruesteking av lammeribber fra villsau



Gruesteking av lammestek



Langtidskokt oksehale med grønnsaker



Pølsesalat med røkt Grøstad bratwurst, rå løk, tomat, basilikum og olivenolje.



Ytrefilet av reinsdyr med sopp og potet



Rognkjekskaviar, Rørosrømme, avocado og sjalottløk



Pai av traktkantarell og spinat med "bruschettablanding"



1 kommentar:

  1. Flotte bilder og mye god inspirasjon! Må være flott å lage mat i den grua der? På gamlemåten.

    SvarSlett