fredag 8. juli 2011

En kveld på Vinsprett, på Cru Vin & Kjøkken i Oslo

Det er alltid en glede å spise og drikke på Cru. Man blir godt mottatt og man spiser alltid noen av Norges beste retter, til en svært behagelig pris. 

6 Mai ble det arrangert Vinsprett i underetasjen. Vinklubben på tre stilte tidlig og fikk en fantastisk gjennomgang av et særdeles bra utvalg av viner. Aldri har vi møtt en så høy kvalitet i gjennomsnitt som her. Flere importører hadde med seg mange viner. Gjør dere klar for neste års Vinsprett allerede nå :)

Etter smakingen nøt vi kvelden oppe i restauranten med en fantastisk meny laget for Vinsprett, med to tilhørende viner til hver rett.


Kari Innerå,
Kjøkkensjef og innehaver


Hvit asparges, ørretrogn, beurre blanc, melba & urtesalat



Pannestekt lysing, pastinakk, tomat, ansjos & kapersvinagrette


Landkylling fra Stange Gård, ferske morkler, blomkålkrem,
sukkererter & mais, kyllingsjy med hvitløk & urter


Semulekrem, jordbær, bringebær, vaniljeis og crispo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar