Det er alltid en glede å spise og drikke på Cru. Man blir godt mottatt og man spiser alltid noen av Norges beste retter, til en svært behagelig pris.
6 Mai ble det arrangert Vinsprett i underetasjen. Vinklubben på tre stilte tidlig og fikk en fantastisk gjennomgang av et særdeles bra utvalg av viner. Aldri har vi møtt en så høy kvalitet i gjennomsnitt som her. Flere importører hadde med seg mange viner. Gjør dere klar for neste års Vinsprett allerede nå :)
Etter smakingen nøt vi kvelden oppe i restauranten med en fantastisk meny laget for Vinsprett, med to tilhørende viner til hver rett.
Kari Innerå,
Kjøkkensjef og innehaver
Kjøkkensjef og innehaver
Hvit asparges, ørretrogn, beurre blanc, melba & urtesalat
Pannestekt lysing, pastinakk, tomat, ansjos & kapersvinagrette
Landkylling fra Stange Gård, ferske morkler, blomkålkrem,
sukkererter & mais, kyllingsjy med hvitløk & urter
sukkererter & mais, kyllingsjy med hvitløk & urter
Semulekrem, jordbær, bringebær, vaniljeis og crispo
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar