søndag 7. november 2010

Kanapeer og Champagne !

Igår hadde vi to par på besøk. Fruen hadde fødselsdag. For å forsøke noe nytt ble det kanapeer og Champagne.

8 forskjellige typer. Rognkjekskaviar, Rørosrømme, avocado og sjalottløk. Reker, majones og dill. Hummerhale, rognkjekskaviar og majones. Einerrøkt laks, snøfrisk og timian. Roastbeef, sjalottløk og remulade. Fransk landpatè med cornichons. Italiensk salami og Gryere. Og brie du Meaux med basilikum.

16 biter per person fikk plass på to fat og var passe mengde. Eneste annen mat var en mousse kake fra Pascal til kaffe og te. Når det samtidig gikk med 4 flasker Champagne, så vår alle fornøyd :)


1 kommentar:

  1. Hei, fant bloggen din da jeg googlet kanapeer og champagne. Skal feire bursdag imorgen og ville google litt etter inspirasjon og bloggen din hjalp veldig. Kommer til å bruke et par av dine oppskrifter som står her. Takk igjen!

    SvarSlett