Mar 09, 2010
Polet i Kristiansund er ikke verdens godtebolle. I kjøleskapet lå denne, sammen med flasker av Tariquet og andre snadderbomber. Hva med å bruke skapet til sjøkreps og liknende. Thon hotel på Innlandet har en restaurant med en grei meny, men en tragisk vinliste. Fenocchio sin Barbera er høydaren. Den er god, men ikke til den gode sjømaten. Derfor ble det en tur over sundet til polet og senteret. Lodderogn, kyllinglår og camembert er dagen treretter på hotellrommet.
Grønngul og klar. Stor nese bygget på eik. Solid og ikke til å rikke. Gul frukt i bakkant.
M+ anslag. Masse gul frukt. Kraftig syre fremme i munnen, moderat stramhet bakover etterhvert. En god del fat. Får følelse av høy alkohol, men 13,5% skulle ikke gi det. En god munnfull. Meget lang og konsentrert. Avslutningen med masse gul frukt, toast og syre Tror alkohol-følelsen er et resultat av toast og syre. Totalen er relativt balansert og et kraftig uttrykk.
85, overasket over meg selv her :)
God til all maten. Jihaaah!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar